fullslide1

Over Apac Serviceswie voor APAC Services kiest merkt het verschil!

Een project stopt voor ons niet na de levering van onze koelinstallaties in uw datacenter of computerruimte. Service en onderhoud zijn van groot belang en APAC Services is hiervoor de ideale partner. APAC heeft in haar team technici met bijzondere specialismen, zoals meet- en regeltechniek en algemene installatietechniek, waardoor wij onze producten ook in combinatie met overige disciplines kunnen onderhouden. Wij gaan uiterst klantgericht te werk, met een scherp oog voor processen.

Optimale service

In APAC Services vindt u een specialist voor al uw koeltechnische klimaatinstallaties. Of het nu gaat om een eenvoudige airconditioning of een complete installatie: wij bieden een keur aan serviceovereenkomsten. Heeft u liever een contract op maat? Ook dat is geen enkel probleem.

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud door APAC Services houdt uw installatie in topconditie. Het betekent het behoud van uw installatie en voorkomt storingen zoveel mogelijk. We voeren standaardcontroles uit en zijn daarbij altijd attent op eventuele problemen die zich later kunnen voordoen. Zo zorgen we ervoor dat uitval tot een minimum wordt beperkt.


Niet merkgebonden

Voor elk klimaatsysteem kunt u voor service en onderhoud bij ons terecht. En als u meerdere merken in gebruik heeft, is het prettig dat u één aanspreekpunt heeft. Wij bieden standaard onderhoudscontracten aan, maar ook contracten op maat.


Dag en nacht bereikbaar

APAC Services is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het melden en afhandelen van storingen, het leveren van onderdelen en de verhuur van noodkoelinstallaties. Wij zijn snel ter plekke en kunnen veelal direct storingen verhelpen. Zo nodig plaatsen we een tijdelijke huurinstallatie, zodat u altijd snel en ongestoord verder kunt werken.


Zekerheid door certificering

Vanzelfsprekend is APAC Services aangesloten bij de verschillende certificeringinstanties zoals NVKL en VCA*. APAC Services is ook door VIANORM erkend, is houder van Regeling gefluoreerde broeikasgassen en van het gereguleerde stoffen koelinstallatiescertificaat.